Jegyek

 • Milyen típusú jegyeket vásárolhatok?

  Alapvetően kétféle jegy kapható a nagydíjakra: (1) állóhelyes (general admission) és (2) lelátóra szóló (grandstand). Általában az állóhelyes jegyek a legolcsóbbak, ezekkel a pálya környéki nyitott részekre lehet bejutni. Ezeken a részeken általában nincsenek kiépített ülőhelyek, nincs helyfoglalás, és sok esetben nem olyan jó a kilátás, mint a lelátókról. A pálya azonban általában közel van, így az izgalom garantált.

  A lelátókra (tribünökre) szóló jegyekhez legtöbbször sorszámozott ülőhelyek tartoznak, így garantált helyet biztosítanak. Ezek a helyek általában jobb kilátást biztosítanak, mint az állóhelyes belépők. A lelátók nagy része fedett, ami meleg és esős időben egyaránt előnyös.

 • Mit jelentenek a jegylistán szereplő ábrák?

  Videó kijelző - a pálya körül több kijelző is található. Ezek segítségével a verseny azon eseményeit is nyomon követheti, amelyeket nem lát a helyéről. A virtuális térképeinken megnézheti, hogy hol vannak ilyen képernyők. Fedett / fedetlen lelátó - a lelátók egy része fedett, egy része nem. Kérjük, rendeléskor ellenőrizze, hogy a kiválasztott lelátó fedett, vagy fedetlen. Számozott székek - ebben az esetben a helyfoglalás biztosított, a szék száma rá lesz nyomtatva a jegyre.
 • Mit jelentenek a jegylistán szereplő rövidítések?

  Wkd - Hétvégi (Pén-Vas) jegy
  Sun  - Vasárnapi jegy
  Sat   - Szombati jegy
  Fri     - Pénteki jegy
  Thu  - Csütörtöki jegy
  Junior - Gyerekjegy

 • Hogyan tudom megállapítani, hogy van-e még egy bizonyos jegyből?
  Ha a jegylistán a „SOLD OUT" (ELFOGYOTT) feliratot látja, akkor abból a fajta jegyből már nincs több. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy bizonyos nagydíjakra csak később lehet egynapos jegyet vásárolni. Ezeket a jegyeket „N/A" (még nem elérhető) felirattal jelöljük.
 • Csak a vasárnapi futamot akarom látni. Muszáj hétvégi jegyet váltanom?

  Nem. A legtöbb esetben a nagyíj rendezői péntekre, szombatra és a verseny napjára, vasárnapra is kínálnak önálló jegyeket. Nézze meg az adott nagydíj jegylistáját, ahol egyértelműen jelöljük, hogy a jegy egy bizonyos napra, vagy a teljes hétvégére szól-e.

 • A gyerekeimnek is szeretnék jegyet venni. Kapható külön gyerekjegy?

  A legtöbb nagydíjra speciális, kedvezményes áron lehet gyerekjegyet váltani. Tovább információért tekintse meg a jegylistánkat. Ha ezután sem biztos abban, hogy kapható-e az adott nagydíjra gyerekjegy, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen válaszolunk a kérdéseire.

 • Autóval szeretnék a verseny helyszínére menni. Kell speciális parkolójegyet vennem?

  Némelyik nagydíj esetében előre meg kell váltani a parkolójegyeket (pl. a mi internetes áruházunkban), más helyszíneken helyben kell fizetni a parkolásért. Nézze meg az adott verseny jegylistáján, hogy lehet-e vásárolni külön parkolójegyet.

 • Mik a honlap Web 2.0-s extra szolgáltatásai?

  Célunk az, hogy segítsünk a vásárlóknak és honlapunk látogatóinak megtalálni az igényeikhez és pénztárcájukhoz legjobban illő Formula 1-es, MotoGP, Superbike ill DTM jegyeket. Ennek érdekében az alábbi szolgáltatásokkal egészítettük ki weboldalunkat:

  - Értékelés! - itt megtekintheti az egyes standokra, illetve az állóhelyes részekre szóló jegyek vásárlói értékelésekeit
  - Virtuális térképek - ismerje meg alaposabban a pályát és a lelátókat a virtuális térképek segítségével
  - Fénykép fórum - böngésszen a rajongók által feltöltött fényképek között, hogy megtudja, milyen kilátás nyílik az egyes lelátókról.
  - Videó fórum - töltse fel a videó felvételeit a YoutTube-ra, és mi beépítjük a weboldalunkra

  A szolgáltatások alaposabb megismeréséhez lépjen a Segítség / Web 2.0 menüpontra.

A megrendelés menete

 • Hogyan rendelhetek jegyet?

  Nagyon egyszerű, csak kövesse a Segítség / Hogyan rendeljen menüpontban leírt lépéseket.

 • A jegy árán felül kell még valamit fizetnem?

  Igen, a nálunk rendelt jegyekért az alábbi elemekből összetevődő díjat kell fizetni:

  • A megrendelt jegyek ára
  • 5-15% minimum €10/$15 kezelési költség (a jegyek ára alapján), ami a rendeléséhez kapcsolódó költségeinket fedezi
  • A csomagküldő szolgálat általunk fizetett szállítási költsége (UPS/DHL)

  Bízunk benne, hogy versenyképesnek találja az árainkat.

 • Hogyan fizethetek az itt rendelt jegyekért?

  Kérjük, olvassa el a Segítség / Fizetés és szállítás menüpontban leírtakat.

 • A fizetendő összeg azonnal a bankkártyámra terhelődik?

  A bankkártyán először zároljuk a fizetendő összeget, a végleges levonás 48 órán belül történik.

 • Biztonságos a weboldalon keresztüli fizetés?

  Igen, teljes mértékben. Amikor eljut a foglalás adatait összesítő oldalra a rendelésben, a honlapunk átirányítja a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft (K&H) szerverére. Ezen az oldalon kell megadnia a bankkártyája adatait, vagyis a fizetés a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató weboldalán keresztül történik. 

 • Törölhetem a megrendelésemet?

  2 órát adunk a rendelés visszavonására, vagyis 2 órán belül törölheti a leadott rendelését. A rendelés törlése vállalatunk számára költséggel jár, ezért a rendelés törléséért díjat számítunk fel. Ez a díj fedezi a befolyt pénz bankszámlára történő visszautalásának költségeit, illetve az egyéb adminisztrációs költségeket.

  A 2 órás periódus után vagy megerősített rendelés estén, illetve a jegyek kézbesítőnek történő átadását követően sajnos nincs lehetőség a rendelés törlésére.

A jegyek kiszállítása

 • Hogyan és mikor kapom meg a jegyemet?

  A hamisítás megnehezítése céljából a nagydíjak szervezői általában csak néhány héttel a versenyek előtt kezdik el nyomtatni a jegyeket. Ennek megfelelően mi is csak egy-két héttel a nagydíj megrendezése előtt kézbesítjük a megrendelt jegyeket.

  A kézbesítés a feladást követően 48 órán belül történik. A feladásról előre értesítjük e-mailben. A jegyeket a szolgáltató munkaidőben (reggel 9 és est 6 óra között) szállítja ki az ön által megadott címre.

  Ha nem biztos abban, hogy otthon lesz, amikor a jegyek megérkeznek, akkor inkább a munkahelyi címét adja meg. Vállalatunk szabályzata szerint a jegyeket szigorúan csak a megrendelő veheti át, ezért kérjük, gondoskodjon arról, hogy a kiszállítás napján elérhető legyen.

 • Nyomon lehet követni a küldeményeket?

  Igen, az UPS és a DHL egyaránt lehetővé teszi a csomagok nyomon követését a saját weboldalukon. Miután átadtuk a küldeményt a csomagküldő szolgálatnak, e-mailben értesítjük a kézbesítés várható időpontjáról, és elküldjük a csomag egyedi azonosítószámát, amellyel a szolgáltató honlapján ellenőrizheti a státuszát.

  Ügyeljen arra, hogy a rendelésnél valódi és működő e-mail címet adjon meg, hogy időben értesüljön a küldemény feladásáról.

 • Mennyi a szállítási költség?

  DHL/UPS szállítja házhoz a nálunk rendelt jegyét. A szállításért ugyanazt a díjat számítjuk fel önnek, amit a szolgáltató számláz ki nekünk:

  - Magyarországon belül:  € 6.50 / $ 7
  - Európa / az EU-n belül: € 19.50 / $ 21
  - Európa / az EU-n kívül: € 25.00 / $ 28
  - Az USA-ba / Kanadába: € 25.00 / $ 28
  - A világ többi részére:    € 30.00 / $ 35

 • Később módosíthatom a kézbesítési címet?

  A rendelésnél megadott kézbesítési címet körülbelül a nagydíj előtti negyedik hétig módosíthatja. A címváltozásról önnek kell értesítenie a cégünket. A módosítás csak az eredeti e-mail üzenetére küldött visszaigazolásunkat követően tekinthető elfogadottnak.

Íratkozzon felhírlevelünkre!
felíratkozás
lemond
Kártyás fizetés:
Neo Interactive
mobil verzió | teljes verzió