MyGPTicket.com

Fizetés & kézbesítés

Fizetési módok

Hitelkártya / bankkártya

A jegyeket kifizetheti bankkártyával (debit kártyával), illetve hitelkártyával. Jelenleg dombornyomott VISA, Mastercard és JCB kártyákat valamint a K&H Bank által kibocsátott VISA Electron kártyákat fogadunk el.

A hitelkártya / bankkártya használata honlapunkon használata biztonságos. Amikor a rendelés során eljut a rendelés adatait összesítő oldalra, a honlapunk átirányítja a K&H Payment Services Kft szerverére. Ezen az oldalon kell megadnia a bankkártyája adatait, vagyis a fizetés a K&H Payment Services Ltd weboldalán keresztül történik.

A rendelés befejezésekor a kártyán először a bank zárolja a fizetendő összeget. A végleges levonás 48 órán belül történik. A rendelések lemondására vonatkozó szabályzatunkat a Helpdesk / Hogyan rendeljen menüpontban olvashatja. Amíg a vásárlás összege nem érkezik meg a bankszámlánkra, addig nem igazoljuk vissza a rendelést.

Banki átutalás

Igény szerint banki átutalással is fizethet. Ehhez válassza a megrendelésben a „banki átutalás" fizetési módot. A rendelés elküldését követően e-mailben értesítjük a rendelés beérkezéséről. Ebben az üzenetben részletes fizetési útmutatást adunk.

Amíg a jegyek vételára nem érkezik meg a bankszámlánkra, addig nem igazoljuk vissza a rendelést. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a vételárból banki költség ne kerüljön levonásra. Egyeztessen a bankkal, hogy társaságunk feltételeinek megfelelően teljesítsék a megbízást.

Bankszámláink adatai:

Kedvezményezett: GP Ticket Kft.
IBAN számlaszám (EUR): HU41 1040 1000 0002 0712 0000 0004
IBAN számlaszám (USD): HU15 1040 1000 0002 0713 0000 0003
SWIFT (BIC) azonosító: OKHBHUHB
Bank: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt
A bank címe: 1051 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Ügyeljen arra, hogy az IBAN számlaszámunkat adja meg a banknak, máskülönben plusz díjat számítanak fel önnek a tranzakció végrehajtásáért.

Kézbesítés (a jegyek kiszállítása)

A rendelés lezárulását követően megküldjük önnek a vásárolt jegyeket. A hamisítás megnehezítése céljából a nagydíjak szervezői általában csak néhány héttel a versenyek előtt kezdik el nyomtatni/előállítani a jegyeket. Ennek megfelelően mi is csak egy-két héttel a nagydíj megrendezése előtt kézbesítjük a megrendelt jegyeket.

Elektronikus jegyek / E-ticket

A szervező által kiállított elektronikus jegyeket PDF formátumban küldjük e-mailben, ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.

E-ticket díja: € 0.00

Nyomtatott jegyek

A szervező által nyomtatott jegyek DHL futárszolgálattal kerülnek kiszállításra, és szállítási díj terheli őket.

A kézbesítés a feladást követően 48 órán belül történik. A feladásról előre értesítjük e-mailben. A jegyeket a szolgáltató munkaidőben (reggel 9 és est 6 óra között) szállítja ki az ön által megadott címre.

Szállítási költségek

- Magyarországon belül: € 6.50 / $ 7
- Európa / az EU-n belül: € 19.50 / $ 21
- A világ többi részére: € 30.00 / $ 35

Kézbesítési cím

Ha nem biztos abban, hogy otthon lesz amikor a jegyek megérkeznek, akkor inkább a munkahelyi címét adja meg. Vállalatunk szabályzata szerint a jegyeket szigorúan csak a megrendelő veheti át, ezért kérjük, gondoskodjon arról, hogy a kiszállítás napján elérhető legyen. Ügyeljen arra, hogy a rendelésnél valódi és működő e-mail címet adjon meg, hogy időben értesüljön a küldemény feladásáról.

A csomag nyomon követése

A DHL lehetővé teszi a csomagok nyomon követését a saját weboldalukon. Miután átadtuk a küldeményt a csomagküldő szolgálatnak, e-mailben értesítjük a kézbesítés várható időpontjáról, és elküldjük a csomag egyedi azonosítószámát, amellyel a szolgáltató honlapján ellenőrizheti a státuszát.