MyGPTicket.com

Hogyan rendeljen

Ebben a részben olvashatja jegyrendelési útmutatónkat.

0. lépés - Válassza ki a versenyt

- Olvassa el a GP Ticket Kft. Általános Szerződési Feltételeit

- A nagydíj nevére kattintva válassza ki a főmenü alatti vízszintes görgetősávban a megtekinteni kívánt futamot.

1. lépés - Válassza ki a vásárolni kívánt jegyeket

- Ellenőrizze a jegy árát és az összeg pénznemét

- Írja be a jegyár melletti mezőbe a vásárolni kívánt jegyek számát.

- Ha kész továbblépni, kattintson a bevásárlókocsi ikonra, és a rendszer automatikusan továbbítja a Bevásárlókocsi menübe.

2. lépés - A rendelés megerősítése

- A Bevásárlókocsi menüben ellenőrizze a kiválasztott jegyeket.

- Ha több jegyet kíván rendelni, akkor kattintson a „vissza a jegylistához" gombra, és kezdje újra a műveletet a 0. lépéstől.

- Ha törölni kíván bizonyos elemeket a rendelésből, kattintson az eltávolítás ikonjára.

- Ha végzett a jegyek kiválasztásával, és ellenőrizte a rendelés adatainak helyességét, akkor kattintson a „tovább a 3. lépéshez" gombra.

3. lépés - Elérhetőségek, számlázási és kézbesítési adatok

- Adja meg az elérhetőségeit, köztük az e-mail címet, amelyen keresztül kommunikálni fogunk önnel. Ellenőrizze a megadott adatok helyességét.

- Megadhat eltérő számlázási és kézbesítési címet, de a számla csak a jegyekért fizető személy nevére szólhat.

- Ezen az űrlapon egy szöveges mező is a rendelkezésére áll, ahol további információkat közölhet velünk a számlázásra/kézbesítésre vonatkozóan, illetve leírhatja a preferenciáit, amelyekhez igyekszünk igazodni.

- Válassza ki a fizetés módját (bankkártya vagy banki átutalás).

- Kattintson a "tovább a 4. lépéshez" gombra.

4. lépés - Rendelésösszesítő

- Ellenőrizze még egyszer a vásárolt jegyeket, az árakat és a plusz költségeket (szállítási és kezelési költség).

- Ellenőrizze az elérhetőségeket, köztük a kézbesítési címet.

- Ha elfogadja a GP Ticket Kft. Általános Szerződési Feltételeit, pipálja be az erre vonatkozó négyzetet ugyanis enélkül nem tudjuk elfogadni a rendelését.

- Kattintson a "tovább az 5. lépéshez" gombra.

- Ha fizetési módként a banki átutalást választotta, akkor a "tovább az 5. lépéshez" gombra kattintva elküldi a rendelést. A következő oldalon kattintson a „Befejezés" gombra. Küldünk önnek egy számlát, amely alapján átutalhatja a megfelelő összeget. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a teljes összeg beérkezéséig nem igazoljuk vissza a jegyrendelést.

5. lépés - Fizetés

- Ezen az oldalon indíthatja el a bankkártyás fizetést az egyes pénznemek melletti „tranzakció indítása" gombbal. A rendszer továbbítja a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft fizetési oldalára.

- A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft oldalán írja be a megfelelő mezőkbe a bankkártyája számát, lejárati dátumát és biztonsági kódját, majd kattintson a „Fizetek" gombra.

- A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft közli, hogy sikeres volt-e a tranzakció. A „vissza az áruházba" gombra kattintva visszatérhet cégünk weboldalára.

- A weboldalunkra visszatérve megtekintheti az elindított tranzakció(k) állapotát.

- A „Befejezés" gombra kattintva lezárhatja a rendelést (nem szükséges) amivel visszatér honlapunk fő oldalára.

6. lépés - A rendelés feldolgozása

- A rendelés beérkezését követően e-mailben értesítjük arról, hogy megkaptuk a rendelést. Felhívjuk azonban a figyelmét arra, hogy a megrendelés teljes összegének kifizetéséig nem dolgozzuk fel a rendelést. Egy következő e-mailben küldött értesítőnkhöz egy elektronikus számlamásolatot is csatolunk. Az eredeti számlát a jegyekkel együtt küldjük meg, 1-2 héttel a nagydíj előtt. A jegyeket 1-2 héttel a verseny előtt fogja megkapni.

A nagydíj után

- A nagydíj után egy újabb e-mailt küldünk, amelyben kérjük, hogy újra látogasson el a weboldalunkra, és értékelje a nálunk vásárolt jegyeket. A véleménye segíthet a későbbi vásárlóknak, akik ugyanarra a nagydíjra készülnek ellátogatni.

- A szolgáltatásunk minőségére vonatkozó észrevételeit is örömmel fogadjuk.