MyGPTicket.com

GY.I.K.

Jegyek

Milyen típusú jegyeket vásárolhatok?

Alapvetően kétféle jegy kapható a nagydíjakra: (1) állóhelyes (general admission) és (2) lelátóra szóló (grandstand). Általában az állóhelyes jegyek a legolcsóbbak, ezekkel a pálya környéki nyitott részekre lehet bejutni. Ezeken a részeken általában nincsenek kiépített ülőhelyek, nincs helyfoglalás, és sok esetben nem olyan jó a kilátás, mint a lelátókról. A pálya azonban általában közel van, így az izgalom garantált.

A lelátókra (tribünökre) szóló jegyekhez legtöbbször sorszámozott ülőhelyek tartoznak, így garantált helyet biztosítanak. Ezek a helyek általában jobb kilátást biztosítanak, mint az állóhelyes belépők. A lelátók nagy része fedett, ami meleg és esős időben egyaránt előnyös.

Mit jelentenek a jegylistán szereplő ábrák?

Videó kijelző - a pálya körül több kijelző is található. Ezek segítségével a verseny azon eseményeit is nyomon követheti, amelyeket nem lát a helyéről. A virtuális térképeinken megnézheti, hogy hol vannak ilyen képernyők. Fedett / fedetlen lelátó - a lelátók egy része fedett, egy része nem. Kérjük, rendeléskor ellenőrizze, hogy a kiválasztott lelátó fedett, vagy fedetlen. Számozott székek - ebben az esetben a helyfoglalás biztosított, a szék száma rá lesz nyomtatva a jegyre.

Hogyan tudom megállapítani, hogy van-e még egy bizonyos jegyből?

Ha a jegylistán a „SOLD OUT" (ELFOGYOTT) feliratot látja, akkor abból a fajta jegyből már nincs több. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy bizonyos nagydíjakra csak később lehet egynapos jegyet vásárolni. Ezeket a jegyeket „N/A" (még nem elérhető) felirattal jelöljük.

Csak a vasárnapi futamot akarom látni. Muszáj hétvégi jegyet váltanom?

Nem. A legtöbb esetben a nagyíj rendezői péntekre, szombatra és a verseny napjára, vasárnapra is kínálnak önálló jegyeket. Nézze meg az adott nagydíj jegylistáját, ahol egyértelműen jelöljük, hogy a jegy egy bizonyos napra, vagy a teljes hétvégére szól-e.

A gyerekeimnek is szeretnék jegyet venni. Kapható külön gyerekjegy?

A legtöbb nagydíjra speciális, kedvezményes áron lehet gyerekjegyet váltani. Tovább információért tekintse meg a jegylistánkat. Ha ezután sem biztos abban, hogy kapható-e az adott nagydíjra gyerekjegy, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen válaszolunk a kérdéseire.

Autóval szeretnék a verseny helyszínére menni. Kell speciális parkolójegyet vennem?

Némelyik nagydíj esetében előre meg kell váltani a parkolójegyeket (pl. a mi internetes áruházunkban), más helyszíneken helyben kell fizetni a parkolásért. Nézze meg az adott verseny jegylistáján, hogy lehet-e vásárolni külön parkolójegyet.

A megrendelés menete

Hogyan rendelhetek jegyet?

Nagyon egyszerű, csak kövesse a Segítség / Hogyan rendeljen menüpontban leírt lépéseket.

A jegy árán felül kell még valamit fizetnem?

Igen, a nálunk rendelt jegyekért az alábbi elemekből összetevődő díjat kell fizetni:

- A megrendelt jegyek ára
- 5-15% minimum €10/$15 kezelési költség (a jegyek ára alapján), ami a rendeléséhez kapcsolódó költségeinket fedezi
- A csomagküldő szolgálat általunk fizetett szállítási költsége (DHL)

Bízunk benne, hogy versenyképesnek találja az árainkat.

Hogyan fizethetek az itt rendelt jegyekért?

Kérjük, olvassa el a Segítség / Fizetés és szállítás menüpontban leírtakat.

A fizetendő összeg azonnal a bankkártyámra terhelődik?

A bankkártyán először zároljuk a fizetendő összeget, a végleges levonás 48 órán belül történik.

Biztonságos a weboldalon keresztüli fizetés?

Igen, teljes mértékben. Amikor eljut a foglalás adatait összesítő oldalra a rendelésben, a honlapunk átirányítja a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft (K&H) szerverére. Ezen az oldalon kell megadnia a bankkártyája adatait, vagyis a fizetés a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató weboldalán keresztül történik.

Törölhetem a megrendelésemet?

2 órát adunk a rendelés visszavonására, vagyis 2 órán belül törölheti a leadott rendelését. A rendelés törlése vállalatunk számára költséggel jár, ezért a rendelés törléséért díjat számítunk fel. Ez a díj fedezi a befolyt pénz bankszámlára történő visszautalásának költségeit, illetve az egyéb adminisztrációs költségeket.

A 2 órás periódus után vagy megerősített rendelés estén, illetve a jegyek kézbesítőnek történő átadását követően sajnos nincs lehetőség a rendelés törlésére.

A jegyek kiszállítása

Hogyan és mikor kapom meg a jegyemet?

A hamisítás megnehezítése céljából a nagydíjak szervezői általában csak néhány héttel a versenyek előtt kezdik el nyomtatni/kiállítani a jegyeket. Ennek megfelelően mi is csak egy-két héttel a nagydíj megrendezése előtt kézbesítjük a megrendelt jegyeket.

A szervező által kiállított elektronikus jegyeket PDF formátumban küldjük e-mailben, szállítási költséget nem számítunk fel.

A szervező által nyomtatott jegyek DHL futárszolgálattal kerülnek kiszállításra, és szállítási díj terheli őket.

A kézbesítés a feladást követően 48 órán belül történik. A feladásról előre értesítjük e-mailben. A jegyeket a szolgáltató munkaidőben (reggel 9 és est 6 óra között) szállítja ki az ön által megadott címre.

Ha nem biztos abban, hogy otthon lesz, amikor a jegyek megérkeznek, akkor inkább a munkahelyi címét adja meg. Vállalatunk szabályzata szerint a jegyeket szigorúan csak a megrendelő veheti át, ezért kérjük, gondoskodjon arról, hogy a kiszállítás napján elérhető legyen.

Nyomon lehet követni a küldeményeket?

Igen, a DHL lehetővé teszi a csomagok nyomon követését a saját weboldalukon. Miután átadtuk a küldeményt a csomagküldő szolgálatnak, e-mailben értesítjük a kézbesítés várható időpontjáról, és elküldjük a csomag egyedi azonosítószámát, amellyel a szolgáltató honlapján ellenőrizheti a státuszát.

Ügyeljen arra, hogy a rendelésnél valódi és működő e-mail címet adjon meg, hogy időben értesüljön a küldemény feladásáról.

Mennyi a szállítási költség?

A szervező által kiállított elektronikus jegyeket PDF formátumban küldjük e-mailben, ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.

E-ticket díja: € 0.00

A szervező által nyomtatott jegyek DHL futárszolgálattal kerülnek kiszállításra, és szállítási díj terheli őket.

A szállításért díjat számítunk fel önnek, amit a szolgáltató számláz ki nekünk:

- Magyarországon belül: € 6.50 / $ 7
- Európa / az EU-n belül: € 19.50 / $ 21
- A világ többi részére: € 30.00 / $ 35

Később módosíthatom a kézbesítési címet?

A rendelésnél megadott kézbesítési címet körülbelül a nagydíj előtti negyedik hétig módosíthatja. A címváltozásról önnek kell értesítenie a cégünket. A módosítás csak az eredeti e-mail üzenetére küldött visszaigazolásunkat követően tekinthető elfogadottnak.