Információk a versenypályáról


A MotoGP Gran Premio D’Italia ( MotoGP Olasz Nagydíj ) futam helyszine Mugello, mintegy 35 km távolságban észak-keletre az olaszországi Firenzétől. A Mugello-i versenypálya eredetileg országúti pálya volt, amelyen először 1914-ben rendeztek versenyt. A jelenlegi 5,2 km hosszúságú pálya 5 km-es szakasza erdőkön és zöld területen halad át. A pálya mentén megemelt területek lehetővé teszik a nézők számára, hogy teljes mértékben részesei lehessenek a versenynek. A versenypálya egész évben működik, rendszeresen itt végzi a teszteléseket a Ferrari Forma 1-es csapata, de a MotoGP és a World Superbike versenyek más gyártó cégei is. 


Az 5,2 km hosszú pályához 600 m hosszú rajtegyenes tartozik, 15 kanyart foglal magába, amelyek közül 8 jobb, 7 pedig bal. Az éles kanyarok kombinációja, egyiknek a másikba vezetése nehézzé teszi az átváltást, ugyanakkor az egyenes szakaszon 330 km/órát meghaladó sebesség várható.


A Mugello folyamatos továbbfejlesztése biztositja a versenyzők, egyúttal a nézők teljes biztonságát is, mivel a legnagyobb figyelmet követelő kanyaroknál széles bukótereket alakitottak ki és 5.245 m hosszú pálya mentén szervizút épült mentési célokra.

Vásárolja meg nálunk MotoGP jegyét a Mugello Olasz Nagydijra online. A jegyek listájának megtekintéséhez kövesse a linket, vagy kattintson a fenti jegyek gombra.

Íratkozzon felhírlevelünkre!
felíratkozás
lemond
Kártyás fizetés:
Neo Interactive
mobil verzió | teljes verzió