Információk a versenypályáról

 

A MotoGP Gran Premio de Catalunya ( MotoGP Katalán Nagydíj ) futamot Montmelo-ban rendezik, a spanyolországi Barcelona külterületén. A pálya 1991-ben épült és azóta is része a Formula 1 Nagydij versenysorozatnak. A 4,7 km hosszú pálya egyike az utóbbi idők legtökéletesebben megtervezett pályáinak a maga 8 balkezes és 5 jobbkezes kanyarjával, amelyek váltakoznak.


A pálya azon kevés versenypályák egyike, amelyek otthont adnak a teszteknek, igy mind a versenyzők, mind pedig a szerelők kitűnően ismerik a pálya minden egyes pontját. Érdekes, hogy a MotoGP gépei nagyobb csúcssebességet futnak a hosszú egyenes pályaszakaszon, mint az F1 autói, amelyeket jelentős mértékben megterheli a szárnyak és a karosszéria által kifejtett rendkivül nagy légellenállás.


Barcelona Európa egyik legjelentősebb kultúrális nagyvárosa, ezzel is magyarázható, hogy miért kelnek el olyan gyorsan elővételben az itteni Nagydij jegyei.

Vásárolja meg nálunk MotoGP jegyét a Katalán (Barcelona) Nagydijra online. A jegyek listájának megtekintéséhez kövesse a linket, vagy kattintson a fenti jegyek gombra.

Íratkozzon felhírlevelünkre!
felíratkozás
lemond
Kártyás fizetés:
Neo Interactive
mobil verzió | teljes verzió