Fizetési módok

Hitelkártya / bankkártya

A jegyeket kifizetheti bankkártyával (debit kártyával), illetve hitelkártyával. Jelenleg dombornyomott VISA, Mastercard és JCB kártyákat valamint a K&H Bank által kibocsátott VISA Electron kártyákat fogadunk el.

A hitelkártya / bankkártya használata honlapunkon használata biztonságos. Amikor a rendelés során eljut a rendelés adatait összesítő oldalra, a honlapunk átirányítja a K&H Payment Services Kft szerverére. Ezen az oldalon kell megadnia a bankkártyája adatait, vagyis a fizetés a K&H Payment Services Ltd weboldalán keresztül történik. 

A rendelés befejezésekor a kártyán először a bank zárolja a fizetendő összeget. A végleges levonás 48 órán belül történik. A rendelések lemondására vonatkozó szabályzatunkat a Helpdesk / Hogyan rendeljen menüpontban olvashatja. Amíg a vásárlás összege nem érkezik meg a bankszámlánkra, addig nem igazoljuk vissza a rendelést.

Banki átutalás

Igény szerint banki átutalással is fizethet. Ehhez válassza a megrendelésben a „banki átutalás" fizetési módot. A rendelés elküldését követően e-mailben értesítjük a rendelés beérkezéséről. Ebben az üzenetben részletes fizetési útmutatást adunk.

Amíg a jegyek vételára nem érkezik meg a bankszámlánkra, addig nem igazoljuk vissza a rendelést. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a vételárból banki költség ne kerüljön levonásra. Egyeztessen a bankkal, hogy társaságunk feltételeinek megfelelően teljesítsék a megbízást.

Bankszámláink adatai:

IBAN számlaszám (EUR): HU41 1040 1000 0002 0712 0000 0004

IBAN számlaszám (USD): HU15 1040 1000 0002 0713 0000 0003

SWIFT (BIC) azonosító: OKHBHUHB
Bank: Kereskedelmi és Hitelbank
A bank címe: 1051 Budapest
Lechner Ödön fasor 9.
Hungary

Kedvezményezett: GP Ticket Kft.
A kedvezményezett címe: 1051 Budapest, Sas u. 11. III/8a., Magyarország

Ügyeljen arra, hogy az IBAN számlaszámunkat adja meg a banknak, máskülönben plusz díjat számítanak fel önnek a tranzakció végrehajtásáért.

Kézbesítés (a jegyek kiszállítása)

A rendelés lezárulását követően megküldjük önnek a vásárolt jegyeket. A hamisítás megnehezítése céljából a nagydíjak szervezői általában csak néhány héttel a versenyek előtt kezdik el nyomtatni a jegyeket. Ennek megfelelően mi is csak egy-két héttel a nagydíj megrendezése előtt kézbesítjük a megrendelt jegyeket.

A jegyeket az UPS vagy DHL segítségével juttatjuk el önhöz. A kézbesítés a feladást követően 48 órán belül történik. A feladásról előre értesítjük e-mailben. A jegyeket a szolgáltató munkaidőben (reggel 9 és est 6 óra között) szállítja ki az ön által megadott címre.

Szállítási költségek:

- Magyarországon belül:  € 6.50 / $ 7
- Európa / az EU-n belül: € 19.50 / $ 21
- Európa / az EU-n kívül: € 25.00 / $ 28
- Az USA-ba / Kanadába / Mexikóba: € 25.00 / $ 28
- A világ többi részére: € 30.00 / $ 35

Kézbesítési cím

Ha nem biztos abban, hogy otthon lesz amikor a jegyek megérkeznek, akkor inkább a munkahelyi címét adja meg. Vállalatunk szabályzata szerint a jegyeket szigorúan csak a megrendelő veheti át, ezért kérjük, gondoskodjon arról, hogy a kiszállítás napján elérhető legyen. Ügyeljen arra, hogy a rendelésnél valódi és működő e-mail címet adjon meg, hogy időben értesüljön a küldemény feladásáról.

A csomag nyomon követése

Az UPS és a DHL egyaránt lehetővé teszi a csomagok nyomon követését a saját weboldalukon. Miután átadtuk a küldeményt a csomagküldő szolgálatnak, e-mailben értesítjük a kézbesítés várható időpontjáról, és elküldjük a csomag egyedi azonosítószámát, amellyel a szolgáltató honlapján ellenőrizheti a státuszát.

Íratkozzon felhírlevelünkre!
felíratkozás
lemond
Kártyás fizetés:
Neo Interactive
mobil verzió | teljes verzió