Web 2.0-s extra szolgáltatások

Célunk az, hogy segítsünk a vásárlóknak és honlapunk látogatóinak megtalálni az igényeikhez és pénztárcájukhoz legjobban illő Formula 1-es, MotoGP, Superbike és DTM jegyeket. Ennek érdekében az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk weboldalunkon:

- Értékelés - itt megtekintheti az egyes tribünökre, illetve az állóhelyes részekre szóló jegyek vásárlói értékeléseit
- Virtuális térképek - ismerje meg alaposabban a pályát és a lelátókat a virtuális térképek segítségével
- Fénykép fórum - böngésszen a rajongók által feltöltött fényképek között, hogy megtudja, milyen kilátás nyílik az egyes lelátókról.
- Videó fórum - töltse fel a videó felvételeit a YouTube-ra, és mi beillesztjük a weboldalunkra

Értékelés

Itt véleményezheti a lelátókra és az állóhelyre szóló jegyeket. Ez segít a többi rajongónak kiválasztani a számukra ideális helyet. Az értékelés 1-től 5-ig terjedő skálán történik (1 - rossz, 2 - lehetett volna jobb, 3 - elfogadható, 4 - jó, 5 - tökéletes). Az alábbi szempontok szerint értékelheti a lelátókat:

Kilátás: mennyire volt jó a kilátás az ön helyéről, illetve mekkora részét lehetett belátni a pályának az adott lelátóról.

Izgalom: mennyire volt közel az edzések, illetve a verseny főbb eseményeihez (pl. előzések, box kiállások, rajt, leintés, balesetek, kicsúszások stb.).

Ár/érték arány: mennyire volt megelégedve az árral és a jegy által biztosított élvezeti értékkel.

Összességében: adjon átfogó értékelést a jegyről a fenti három szempont alapján.

Az értékelés menete:

1. Kattintson a virtuális térképen a lelátóra, majd az Értékeld feliratra. A jobb oldali panelen megjelenik a lelátó jelenlegi értékelése a fenti szempontok szerinti bontásban.

2. Kattintson a csillagok alatti megfelelő számokra.

3. Miután mind a 4 kategóriát pontozta, kattintson az elküld gombra, és bekerül a rendszerbe az értékelése. Az új összesített értékelés megtekintéséhez frissítse az oldalt az Internet böngészőjében.

Virtuális térképek

Válassza ki a futamot, majd kattintson a térkép gombra. A pálya, a lelátók, illetve az állóhelyes nézőterek adatainak megtekintéséhez vigye az egeret a az egyes lelátók illetve a pálya egyes pontjai felé.

Videó feltöltése

A futamon késztett videofelvételeivel segíthet a többi rajongónak megítélni az adott helyről élvezhető kilátást. A feltöltés menete és néhány alapvető szabály:

1. Kattintson a virtuális térképen arra a lelátóra, vagy nézőtérre, ahonnan a feltöltendő felvételt készítette, majd a megjelenő információs ablakban kattintson a Videó feliratra.
2. Töltse fel a videót a YouTube-ra. Másolja ki a videóhoz tartozó beágyazó forráskódot (embed code) a YouTube oldaláról (Ctrl+C).
3. Illessze be a beágyazó forráskódot (Ctrl+V) a videó előnézeti ablak alatti szövegdobozba a weboldalunk jobb oldali paneljén. Ha fel kíván iratkozni a hírlevelünkre, vagy értesítést szeretne kapni a videó engedélyezéséről, akkor adja meg a következő beviteli mezőben az e-mail címét.
4. Nyomja meg az elküld gombot, és várja meg, amíg megjelenik a Sikeres feltöltés üzenet.
5. A rendszer automatikusan értesíti munkatársainkat a feltöltött videóról. Ha elfogadható a felvétel tartalma és minősége, akkor aktiváljuk, és megjelenik a weboldalunkon. Ne aggódjon, nem az Oscar Díj zsűrije dönt a videókról!

A videók böngészése

1. A videó előnézeti ablak alatti nyilakra, illetve számokra kattintva tud böngészni a videók között.
2. Kattintson a megtekinteni kívánt videó előnézeti képére. A középső panelen betöltődik a felvétel. A lejátszáshoz kattintson a nagy YouTube videóra. A videó ablak bezárásához és a térképhez való visszatéréshez nyomja meg a videó ablak alatti Bezár gombot.

Fénykép feltöltése

Ha megörökítette a helyéről a kilátást, vagy a verseny valamelyik érdekes pillanatát, akkor feltöltheti a fényképet a weboldalunkra. A feltöltés menete és néhány alapvető szabály:

1. Kattintson a virtuális térképen arra a tribünre, vagy nézőtérre, ahonnan a feltöltendő képet készítette, majd a megjelenő információs ablakban kattintson a Fotók feliratra.
2. Kattintson a jobb oldali panelen a Tallózás gombra, majd válassza ki a meghajtóról a feltöltendő fényképet. Ha fel kíván iratkozni a hírlevelünkre, vagy értesítést szeretne kapni a fénykép engedélyezéséről, akkor adja meg a következő beviteli mezőben az e-mail címét.
3. Nyomja meg az elküldgombot, és várja meg, amíg megjelenik a Sikeres feltöltés üzenet.
4. A rendszer automatikusan értesíti munkatársainkat a feltöltött fényképről. Ha elfogadható a felvétel tartalma és minősége, akkor aktiváljuk, és megjelenik a weboldalunkon. Ne aggódjon, nem fotópályázatra küldi a képét!

Maximális fájlméret: 1MB
Kívánt képméret: 640*480 pixel

A fényképek böngészése

1. A kis képkeret alatti nyilakra, illetve számokra kattintva tud böngészni a fényképek között.
2. Kattintson a megtekinteni kívánt fénykép ikonjára. A középső panelen betöltődik a kép. Az ablak bezárásához és a térképhez való visszatéréshez nyomja meg a nagy kép alatti Bezár gombot.

Íratkozzon felhírlevelünkre!
felíratkozás
lemond
Kártyás fizetés:
Neo Interactive
mobil verzió | teljes verzió